fbpx

NLP trening pomaže ljudima da prepoznaju svoj potencijal – da unaprede svoju komunikaciju, shvate šta tačno žele, i promene svoje ponašanje na bolje kako bi stigli do postavljenog cilja. Istinski verujući u njegovu vrednost, želeli smo da ga učinimo dostupnijim većem broju ljudi i zbog toga smo kreirali specijalne ponude za NLP trening u Novom Sadu.

1. Za prijave do 01. septembra obezbeđen je popust od 20%

Za sve one koji su odlučili da rade na svom ličnom razvoju kroz NLP trening ove godine, kao i za one koji nestrpljivo čekali da se otvore prijave za 42. generaciju NLP Pracitioner treninga, obezbedili smo 20% popusta za rane prijave do kraja meseca avgusta. Da biste se prijavili, kontaktirajte nas već danas i rezervišete sebi mesto na treningu.

2. Povedi nekog na NLP trening i ostvarite popust od 50% na drugi iznos

Za sve one koji žele da uče i napreduju zajedno sa prijateljem, supružnikom, bratom, sestrom ili nekim drugim, obezbedili smo ovu ponudu. Dovoljno je da pri prijavi napomenete sa kim se zajedno prijavljujete. I dok jedna osoba plaća pun iznos, druga plaća samo 50% od cene treninga. (Uz ovaj popust, ne ostvarujete pravo na ostale popuste.)

3.Moguće je plaćanje na rate

Otvoreni smo za pregovore, kontaktirajte nas da zakažemo sastanak na kom ćemo se dogovoriti oko uslova isplate.

Nakon što ste se informisali o specijalnim ponudama NLP treninga u Novom Sadu, samo je na Vama odluka da li ćete nas kontaktirati već danas ili sutra. Za sva pitanja, popunite formu ispod i očekujte odgovor u najkraćem mogućem roku. 🙂

Prijavite se za naš newsletter

Svakog ponedeljka u vašem inboksu korisni saveti i informacije na različite teme ličnog i profesionalnog razvoja.

[grwebform url=“https://app.getresponse.com/view_webform_v2.js?u=BneGC&webforms_id=23163101″ css=“on“ center=“off“ center_margin=“200″/]