fbpx

Čitanje knjiga ima značajan pozitivan uticaj na nas! Upravo zbog toga, i ovog meseca, delimo sa vama naše preporuke za čitanje verujući da svako na ovoj listi može da pronađe nešto za sebe. 🙂

1. Alan Piz, Barbara Piz „Definitivni vodič kroz govor tela“

Znamo da govor tela može mnogo da nam kaže, ali da li ste znali da govor tela utiče na poruku koju želite da prenesete i više nego izgovorene reči? U ovoj knjizi ćete pronaći korisne savete kada je u pitanju ispravno tumačenje govora tela i skrivenih poruka u komunikaciji.

 

 

 

 

2. Dr Carol S. Dweck „Mindset“Changing the way you think to fulfil your potential

Ovu knjigu prepručuje čak i Bil Gejts! U njoj ćete pronaći korisne savete koje se odnose na više unapređivanje više aspekata života: posla, roditeljstva, odnosa… Naš način razmišljanja određuje naš uspeh u životu, a, ako vas zanima kako da unapredite svoj, ovu knjigu nemojte zaobići!

 

 

 

 

3. Toni Buzan, Bari Buzan „Mape uma“Put ka brilijantnom razmišljanju!

Dosta se priča o mapama uma, a ova knjiga može da vam bude sjajan uvod za učenje o njima! Koristići mape uma možete da unapredite, ne samo proces učenja, već i način razmišljanja, podsticanja kreativnosti i pamćenja!

 

 

 

 

 

4. Shawn Callahan „Putting Stories to Work“Mastering Business Storytelling

Ljudi pamte priče značajno više nego podatke i informacije. Najuspešniji u biznisu koriste priče gotovo svakodnevno u svom radu. Kako to postižu saznaćete u ovoj knjizi.

 

 

 

 

 

Novosti i planirane edukacije za naredni period možete pogledati OVDE.

Prijavite se za naš newsletter

Svakog ponedeljka u vašem inboksu korisni saveti i informacije na različite teme ličnog i profesionalnog razvoja.

[grwebform url=“https://app.getresponse.com/view_webform_v2.js?u=BneGC&webforms_id=23163101″ css=“on“ center=“off“ center_margin=“200″/]