fbpx

Koučing konferencija pod nazivom “Applied” je četvrta regionalna koučing konferencija koja je pokrenuta od strane kompanija Erickson Coaching International i naših partnera Atria Group. Konferencija će biti održana 21. marta u Beogradu, sa ciljem da okupi preko 150 koučeva i HR stručnjaka.

Ova konferencija predstavlja jedinstvenu priliku da učesnici saznaju više o različitim koučing metodologijama, predviđenim trendovima u koučing svetu, kao i njihovoj primeni u razvojnim projektima u kompanijama kao što su GlaxoSmithKline, Vip mobile, Pharmanova i druge.

Cilj konferencije “Applied” je da učesnicima približi koučing kroz prikazivanje različitih razvojnih projekata kompanija. Jedna stvar je pričati o koučingu, a drugo je videti ga na delu, kao metodologiju koja daje rezultate. Želimo da kroz predstavljanje projekata kompanija iz različitih delatnosti, kao i nekoliko ključnih govornika, podstaknemo učesnike konferencije na kreiranje konkretnih strategija za implementaciju koučinga u njihovim kompanijama.

Specijalna gošća konferencije je gospođa Marilyn Atkinson, jedna od najpoznatijih biznis koučeva u svetu, autor metodologije koučinga usmerenog ka rešenju i predsednica Erickson Coaching International-a. Zajedno sa gospođom Atkinson, imaćete priliku da upoznate međunarodne koučing profesionalce i ljude koji primenjuju koučing kako bi svoje poslovanje podigli na viši nivo izuzetnosti.

Odvojite 21. mart za konferenciju koja je prepoznata u koučing svetu, kako među dugogodišnjim koučevima, tako i među ljudima koja tek zaranjaju u koučing svet!

Više informacija i prijave pronađite OVDE.

Prijavite se za naš newsletter

Svakog ponedeljka u vašem inboksu korisni saveti i informacije na različite teme ličnog i profesionalnog razvoja.