fbpx

Novonastala situacija koja nas je zadesila primorala nas je da budemo još više fleksibilni i pronađemo nove načine za učenje i edukaciju. Zato, izgovora nema – ukoliko zasta želite da učite i usavršavate se i kod kuće, u današnje vreme – i to je moguće.

„Nađi način, a ne izgovor.“

Veštine i znanja koje steknete učeći ovih dana će vam biti još značajnije kada se vratimo u uobičajan tok rada i života. Isto tako, učenje može da vam pomogne da sklonite fokus sa loših vesti i negativnosti, kao i da zadržite pozitivan stav. U nastavku vam predstavljamo naših 7 predloga za učenje kod kuće:

1. Online kursevi

Veliki broj besplatnih kurseva možete pronaći na sajtovima kao što su: Udemy, Coursera, TED-Ed… Isto tako, veliki broj kurseva je ovih dana na sniženju – kako stranih, tako i domaćih.

2. Besplatni webinari i live uključenja

Ne morate da se odreknete ni „uživo“ edukacija – to nam je tehnologija omogućila. U sredu 25. marta od 12 časova organizujemo live uključenje na facebook stranici „I kad si kod kuće, sve je moguće“ gde će naš trener Josip Bošnjaković predstaviti osnove Visual Thinking-a – pridružite nam se da zajedno naučimo nešto kreativno i korisno.

3. Knjige

Sigurni smo da postoje knjige koje već neko vreme želite da pročitate – bilo da su u online ili offline verziji. Kako bismo vam pomogli da obezbedite kvalitetno štivo za čitanje ovih dana, omogućili smo besplatnu dostavu knjige „Promeni pravila igre – NLP vodič za moderne heroije i heroine“ do 15. aprila. Pored toga, naše predloge za čitanje možete pronaći u BLOG sekciji.

4. Blogovi

Tokom cele godine se trudimo da pružimo besplatne korisne tekstove posetiocima našeg sajta, a koristan sadržaj možete pronaći i na sajtovima naših partnera kao što su: NLP Centar, Atria, Erickson Srbija

5. Youtube / Pinterest

Bilo da ćete slušati neki TEDx govor, našu Malu školu uspeha ili nešto treće – Youtube zna da bude gotovo nespresušan izvor znanja za one kojima prija video sadržaj. Pored toga, na Pinterest-u možete pronaći mnoštvo kreativnih saveta za mnogobrojne teme.

6. Aplikacije za učenje jezika

Zašto ne biste iskoristili ovaj period da se podsetite nekog stranog jezika koji ste davno učili ili da naučite neki novi – mnogobrojne mogućnosti za to su ispred vas: Duolingo, IELTS Skills, Memrise, Busuu…

7. Skripte i udžbenici sa prethodnih edukacija

Ako ste prisustvovali u prethodnom periodu nekoj edukaciji gde se dobili skriptu ili imate beleške – zašto ih ne biste ovih dana dodatno pregledali, preslišali sami sebe, podsetili se onoga što ste možda zaboravili. Treba iskoristite sve raspoložive resurse. 🙂

Šta biste vi dodali na ovaj spisak? Pišite nam!

Prijavite se za naš newsletter

Svakog ponedeljka u vašem inboksu korisni saveti i informacije na različite teme ličnog i profesionalnog razvoja.

[grwebform url=“https://app.getresponse.com/view_webform_v2.js?u=BneGC&webforms_id=23163101″ css=“on“ center=“off“ center_margin=“200″/]