fbpx

Živimo u vremenu koje odlikuju stalne i brze promene. Međutim, kao da se njihov broj i intenzitet udvostručio poslednjih nekoliko meseci. Upravo zato, ovog meseca za vas smo pronašli nekoliko knjiga koje se bave upravo našim načinom da se nosimo sa promenama, kako da se izborimo za svoje ciljeve uprkos svemu i kako da zadržimo pozitivan stav.

Neke od njih su:

1. „Razgibavanje mozga“ – Mark Friman

U ovoj knjizi pronađite korisne informacije o našem mozgu, prokrastinaciji, borbi sa strahovima i anksioznošću – sve to ispričano na drugačiji način od onog što ste očekivali.

2. „Korak ispred svih“ – Džon Maksvel

Ova knjiga će vas svakako podstaći na razmišljanje i pomoći da se izboriti sa izazovima koji su deo naše svakodnevnice kao što su: promene, neuspeh, strahovi…

3. „Jači ste nego što mislite“ – Kristina Bernt

Autorka je bazirala ovu knjigu na istraživanjima iz neurobiologije, genetike, psihologije iz čega je proizašlo mnoštvo korisnih saveta kako da se izborite sa različitim životnim krizama i izgradite rezilijentnost.

4. „Ponašaj se kao uspešni, razmišljaj kao uspešni“ – Stiv Harvi

Nekada nije lako i jednostavno pokrenuti se i napraviti neku promenu u životu. Nekada ne znamo u kom smeru da krenemo i kakve ciljeve da postavimo. Ova knjiga se bavi upravo tim temama i prevazilaženjem takvih izazova.

Šta vi čitate ovih dana? 🙂

Aktuelne edukacije:
[ONLINE] NLP za roditelje
[ONLINE] Remote Leadership©
[ONLINE KURS] Storytelling u prezentacijama
[KNJIGA] Promeni pravila igre

Prijavite se za naš newsletter

Svakog ponedeljka u vašem inboksu korisni saveti i informacije na različite teme ličnog i profesionalnog razvoja.