fbpx
„Režiser donese 100 odluka za 1 sat. Studenti me pitaju kako znam kako sam doneo pravu odluku i ja im kažem:
„Ako ne znate kako da donesete prave odluke, vi niste režiser.“

Džordž Lukas,
Reditelj, scenarista, producent

U sredu, 5. aprila od 18:00h u prostorijama BRIDGE Communications biće održana radionica “Efektivno donošenje odluka”. Uz moderaciju Master trenera Peđe Jovanovića bavićemo se temom donošenja odluka, koja je korisna u svim segmentima ličnog i poslovnog razvoja.

Na ovoj radionici ćete:

  • Raditi na izazovima koji nastaju u procesu donošenja odluka.
  • Saznati kako iskoristiti strukturiran pristup donošenju odluka.
  • Identifikovati i istražiti pun spektar mogućih izbora.
  • Ući u segmente donošenja odluke

 

Pritisak koji se javlja pri svakodnevnim poslovnim izazovima je veoma intezivan i stoga su ulozi koji su povezani sa donošenjem odluka veoma visoki. Ovo čini donošenje odluka aktivnošću sa visokim emocionalnim nabojem. Prepoznavanje i rad sa odgovarajućom emocijom za donošenje odluke je veoma bitan prvi korak u celokupnom procesu.
Mi imamo tendenciju da mislimo da odluke donosimo racionalno. Međutim, na donošenje odluka naš nesvesni um ima mnogo veći uticaj nego što mislimo. Preopterećen um može generisati zaštitu koja utiče na kvalitet procesa donošenja odluka.
Radionica vam nudi savete i praktične alate za prepoznavanje šta se stvarno dešava u ovom procesu i nakon toga šta možemo da uradimo da upravljamo i neutrališemo uticaj svih neželjenih faktora.

Cena ove radionice je 1.200 dinara.

Prijava na ovu radionicu je obavezna i možete je napraviti preko sledećeg formulara:

Peđa Jovanović

Peđa Jovanović je Senior partner u Atria Grupi. Njegova uloga u firmi je razvoj međunarodnog poslovanja. Pored toga on je i mentor, trener i kouč sa bogatim međunarodnim iskustvom. Kao trener i kouč Peđa radi sa kompanijama i pojedincima širom sveta (Srbija, Češka, Portugal, Nemačka, Poljska, Indija, Singapur, Brazil, Katar, Austrija, Bugarska…). Njegove oblasti ekspertize su: koučing, NLP, razvoj liderstva, efektivna komunikacija, prodaja i prezentacijske veštine. Do sada je imao priliku da vodi nekoliko velikih projekata razvoja liderstva i promene korporativne kulture, kao i veliki broj različitih trening i koučing programa.

U svojoj dosadašnjoj karijeri ima više od 1.000 dana treninga i više od 2.000 sati koučinga.

Pre nego što je postao profesionalni trener i kouč, Predrag je proveo desetak godina na različitim prodajnim pozicijama. Radio je kao predstavnik prodaje američke kompanije Arrow Electronics za Srbiju i Crnu Goru, inženjer prodaje kompanije Vita Elko i regionalni menadžer prodaje u japanskoj kompaniji Omron Electronics za jugoistočnu Evropu. Predrag je diplomirao elektrotehniku na Katedri za fizičku elektroniku Elektrotehničkog fakulteta u Beogradu. Strukturu, upornost i fleksibilnost su najvažnije karakteristike njegovog rada.

Neka od Peđinih zvanja su: NLP Master Trainer (IN NLP), NLP Fellow Member Trainer (IANLP), Master Coach Trainer (ICI), Professional Certified Coach (PCC) – ICF (International Coach Federation) (since 2010), ICF Mentor Coach, PCM Certified Trainer, Persona Global Master Consultant.

 

Prijavite se za naš newsletter

Svakog ponedeljka u vašem inboksu korisni saveti i informacije na različite teme ličnog i profesionalnog razvoja.