fbpx

Januar je obično mesec velikih odluka. Ovo je i mesec novih ciljeva i mnogi baš tada donose odluke da menjaju navike, počnu sa vežbanjem, promene posao, napuste toksične odnose, pronađu balans između poslovnog i privatnog..

Motivacija je u početku na visokom nivou i kako vreme prolazi shvatamo da promena nije baš tako laka kao što smo zamislili da će biti.

Nije lako postaviti granice kolegi, prijatelju, članu porodice i zauzeti se za sebe ako je to nešto što do sada nismo radili.

Takođe, teško je i uraditi 3 intenzivna treninga nedeljno i pripremati svakog dana zdrave obroke, ako smo do sada svakog dana doručkovali u pekari..

Često na početku sebi postavljamo visoka očekivanja i vodimo se parolom – sve ili ništa.

„Pojeo sam sad ovaj kolač, upropastio sam dijetu, nije to za mene, bolje da odustanem.“

Ili „Opet sam mu/joj popustila i ostala duže na poslu. Ne vredi ni da se trudim, jednostavno nemam samopuzdanje i svoje „ja“ da istupim u takvim situacijama.“

Ipak bolje je uraditi jedan mali korak, nego nijedan. I to što nisi uradio/la sve savršeno, ne znači da treba da odustaneš.

Kako tvoj nalet motivacije ne bi ostao samo slovo na papiru pridruži nam se na humanitarnoj radionici „Pokreni promenu u 2024. godini“ na kojoj ćemo odgovoriti na pitanja:

  • Kako da ostaneš motivisan/a i istraješ u ciljevima koje si postavio/la na početku godine
  • Zašto je disciplina važnija od motivacije
  • Kako da pronađeš svoje „Zašto“
  • Kako da definišeš akcione korake za ostvarenje ciljeva i novogodišnjih odluka
  • Kako da promeniš navike koje te drže dalje od cilja

Verujemo da se iz iskustva najbolje uči i zato će radionica obuhvatiti konkretne alate za postavljanje ciljeva i biće prožeta brojnim primerima i vežbama.

Osnovne informacije o radionici:

Datum održavanja: Sreda 17. januar 2024.
Vreme održavanja: od 18h do 20.30h
Mesto održavanja: Novi Sad
Kotizacija: Uplata 1.500 RSD fondaciji BUDI HUMAN

Trener na ovoj radionici biće Josip Bošnjaković, NLP Master trener koji se edukacijama i razvojem ljudi bavi poslednjih 15 godina i koji je autor knjige „Promeni pravila igre“.

Ova radionica je zaista posebna i drugačija jer je humanitarnog karaktera. Uslov za učešće na radionici je dokaz o uplati u iznosu od 1.500 RSD fondaciji BUDI HUMAN.

Nakon što se prijavite i mi Vam mejlom potvrdimo prijavu, sledeći korak je uplata iznosa od 1.500 RSD fondaciji BUDI HUMAN na broj računa 160-0000000403108-51 i slanje dokaza o uplati.

Hajde da zajedno pravimo promene i ujedno pomognemo nekome kome je naša pomoć preko potrebna! 🙂

Za sve dodatne informacije pišite nam putem mejla: office@bridge.co.rs ili nas kontaktirajte na broj telefona 064/649-26-48.

Rezervišite svoje mesto putem sledeće forme:

Prijavite se za naš newsletter

Svakog ponedeljka u vašem inboksu korisni saveti i informacije na različite teme ličnog i profesionalnog razvoja.