fbpx

Vikend je pred nama! 🙂 Ta dva dana u nedelji su savršen primer kako vreme zna da „leti“ kada uživamo. Ukoliko već niste isplanirali aktivnosti za ovaj vikend, mi vam savetujemo nekoliko kako biste savršeno iskoristili ta 48 sata.

1. Pročitajte kvalitetnu knjigu

Ukoliko tokom radnih dana ne stižete da uživate čitajući neku zanimljivu i korisnu knjigu, vikend može biti pravo vreme za to. Na vama je da li ćete se odlučiti za neki roman, zbirku kratkih priča ili neku knjigu koja se odnosi na lični razvoj. Naše preporuke knjiga za ovo leto možete pronaći u tekstu 5 knjiga koje treba da pročitate ovog leta.

2. Provedite vreme izvan kuće

Izađite u šetnju. Sunčajte se. Svež vazduh, sunce i fizička aktivnost će vam pomoći da prikupite energiju za narednu radnu nedelju. Takođe, lepše ćete se osećati, imaćete kvalitetniji san i upiti vitamin D. Malo li je? 🙂

3. Isplanirajte aktivnosti za narednu nedelju

Kako vikend odmiče, često smo sve nervozniji ili tužniji što se ponedeljak bliži. Nedavno smo napisali tekst na temu Kako da ne mrzite ponedeljak? u kom navodimo nekoliko saveta kako da isplanirate radnu nedelju tako da vam nije važno da li je dan koji sledi ponedeljak, sreda ili subota. Ključ uspeh je u planiranju aktivnosti koje volite u toku cele nedelje, a ne da provedete celu nedelju čekajući vikend.

4. Posvetite se ljudima koje volite

Često tokom nedelje, usred velikog broja aktivnosti, ne provodimo dovoljno vremena, koliko bismo želeli, sa bliskim osobama. Iskoristite vikend kako biste popili kafu sa prijateljem, igrali se sa decom, otišli sa partnerom na večeru ili posetili roditelje… Ne dozvolite sebi da zanemarite one koji su vam najvažniji.

5. Posvetite se sebi

Na kraju, ali ne i najmanje važno. Šta je to što želite da učinite za sebe? Mi vam preporučujemo da se informišete o našem letnjim radionicama i odaberete temu ili teme koje vas interesuju. Da li je to komunikacija ili upravljanje vremenom? Pregovaranje ili nešto treće? Vi odlučite.

Ovo su samo neki od naših predloga kako možete da ispunite svoj vikend. Kako vi volite da provodite vikend? U čemu najviše uživate? Pišite nam! 🙂

Prijavite se za naš newsletter

Svakog ponedeljka u vašem inboksu korisni saveti i informacije na različite teme ličnog i profesionalnog razvoja.

[grwebform url=“https://app.getresponse.com/view_webform_v2.js?u=BneGC&webforms_id=23163101″ css=“on“ center=“off“ center_margin=“200″/]