fbpx

U svakom pregovaranju, prodaji ili poslovnom sastanku, postoji jedna prepreka koja ozbiljno može ugroziti postizanje uspešnog dogovora – PRIGOVOR sagovornika. Prigovori su, gotovo, izvesnost. Čak i kupci koji su jako zainteresovani i motivisani za kupovinu imaju prigovore.

Problem nije u prigovorima, već u neadekvatnoj reakciji na iste.

Nakon što prodavac čuje primedbu ili prigovor kupca, najčešće se dešavaju dva scenarija – on nastavlja da vrši pritisak na klijenta ili se povlači. Iako su ovo dva najčešća scenarija, oni nisu i indikatori uspešne prodaje. Naprotiv, postoje mnogo bolji načini komunikacije koji će voditi uspešnijoj prodaji i dugoročnoj saradnji.

Tokom 3 sata na ovoj radionici naučićete kako da:
⇒izgradite poverenje i razumete proces poverenja,
⇒kategorišete različite primedbe i odgovorite na iste,
⇒koristite NLP tehnike za najefektivnije predstavljanje proizvoda,
⇒primedbe iskoristite kao resurse za dalju komunikaciju.

Trener na ovoj radionici biće Peđa Jovanović. Nakon deset godina provedenih u korporativnoj prodaji i narednih deset godina uspešnog preduzetništva, Peđa je prošao kroz različite prodajne situacije.  Ovu radionicu je osmislio kao interaktivni trening na kome će sa učesnicima raditi na konkretnim primerima iz prakse. Peđa je NLP Master Trener i osnivač NLP Centra i konsultantske kompanije Atria Group, koje iza sebe imaju godine uspešnog poslovanja.

Kada? ponedeljak 4. jun 2018. od 18 do 21 čas
Gde? BRIDGE Communications, Bulevar kralja Petra I 51, Novi Sad
Investicija: 2.000 RSD (za prijave do 28. maja cena je 1.500 RSD)

Zbog ograničenog broja mesta, prijave su obavezne i vrše se putem sledeće forme:

Prijavite se za naš newsletter

Svakog ponedeljka u vašem inboksu korisni saveti i informacije na različite teme ličnog i profesionalnog razvoja.

[grwebform url=“https://app.getresponse.com/view_webform_v2.js?u=BneGC&webforms_id=23163101″ css=“on“ center=“off“ center_margin=“200″/]