fbpx

Nakon uspeha prethodne radionice koju smo organizovali prošle godine u Novom Sadu, odlučili smo da organizujemo još jedan Management 3.0 Foundation Workshop u Srbiji – i to ovaj put dolazimo u Beograd!

Šta je Management 3.0?

Management 3.0 nije još jedan framework, nego je način razmišljanja i ophođenja unutar organizacije u kojoj se nalazimo, potpomognut kolekcijom alata, vežbi i iskustava iz prakse koja nam mogu pomoći u svakodnevnom radu.

Management 3.0 zahteva da organizaciju posmatramo kao celinu, a ne da pokušavamo da kontrolišemo ljude unutar nje („Manage the system, not the people.“). Uči nas da kompleksnost ljudske prirode nije moguće konrolisati, ali postoji mnogo načina kako je možemo usmeriti.

Management 3.0 je globalna revolucija za lidere koja okuplja hiljade projektnih menadžera, menadžera srednjeg nivoa, direktora i preduzetnika, zajedno razvijajući rešenja, koristeći igre i alate za podsticanje povratnih informacija od strane zaposlenih i timske saradnje.

Photo by: Vasilije Bajilov

Šta je Management 3.0 Foundation Workshop?

Dvodnevna radionica Management 3.0 kombinuje teorijska i praktična znanja iz agilnog liderstva sa značajnim fokusom na alatima koje možete da primenite odmah nakon radionice.

Prvobitno je osmišljena za timove koji se bave razvojem softvera, međutim, danas može da se primeni za sve vrste timova u različitim tipovima kompanija.

Ova radionica je za vas ako se susrećete sa nekim od sledećih izazova u radu:
  • Kako da motivišem svoje članove tima?
  • Kako da promenimo kulturu unutar tima?
  • Kako da promenimo tradicionalni način razmišljanja lidera?
  • Kako timovi da preuzmu odgovornost?
  • Kako da unapredim saradnju i timski rad?
  • Kako da lideri steknu poverenje u svoj tim?
  • Kako možemo biti više agilni u svom radu?
Photo by: Vasilije Bajilov

Gde mogu da saznam više?

Prijavite se za naš newsletter

Svakog ponedeljka u vašem inboksu korisni saveti i informacije na različite teme ličnog i profesionalnog razvoja.

[grwebform url=“https://app.getresponse.com/view_webform_v2.js?u=BneGC&webforms_id=23163101″ css=“on“ center=“off“ center_margin=“200″/]