fbpx
 

U četvrtak, 2. februara od 18:00h u prostorijama BRIDGE Communications biće održana radionica “Storytelling”. Uz moderaciju trenera Peđe Jovanovića bavićemo se temom “Kako ispričati priču”, koja može biti korisna za lidere, menadžere i sve ostale koji žele da se njihovi govori pamte.

Deljenje priča usmeno je najbolji način da se prenese priča ubedljivo, a kada kažemo priča, ona mora da bude moćna kako bi je se ljudi sećali. Ovo je bitno bez obzira da li formalno ili neformalno komuniciramo, imamo javni nastup, držimo prezentaciju, vodimo sastanak itd.

Kada vrhunski prezenteri govore, izgleda kao da je njihov nastup spontan i da ga osmišljavaju u hodu. Istina je, međutim, da se iza svakog vanserijskog nastupa krije pažljivo strukturisan koncept.

Radionica “Storytelling” kombinuje jezičke obrasce Miltona Eriksona i delove treninga Persone GlobalStorytelling za lidere”.

Na ovoj radionici naučićete kako da prenesete poruku korišćenjem priča, kako da osmislite svoje priče i imaćete priliku da isprobate na samoj radionici i da kreirate nekoliko svojih primera koje ćete na licu mesta i testirati.

Cena učešća na ovoj radionici je 1.200 dinara.

Prijava je obavezna i možete je napraviti putem email-a:

office@BRImmunication.com

ili na broj telefona: 064 117 117 8.

 

Prijavite se za naš newsletter

Svakog ponedeljka u vašem inboksu korisni saveti i informacije na različite teme ličnog i profesionalnog razvoja.