fbpx

Ono što je izvesno jeste da je period u kom se nalazimo doneo promene. Promene u našem načinu života, načinu rada, poslovanju, komunikaciji sa drugima, našim navikama i rutinama. Ipak, one dobre stvari ne treba menjati, zar ne? Rutine kao što su zdrav doručak, svakodnevno vežbanje, čitanje knjiga i ostale korisne aktivnosti treba zadržati i kada se nalazimo u ovim specifiičnim uslovima.

Tako smo i mi shvatili da rad na sebi ne treba da stane i, prilagođavajući se novonastaloj situaciji, osmisli Online radionice ličnog razvoja.

Šta su Online radionice ličnog razvoja?

Online radionice ličnog razvoja smo osmislili tako da četiri nedelje zaredom, svakog četvrtka, radimo sa vama na unapređenju veština komunikacije, prezentacije, liderstva i ostalih segmenata kako ličnog, tako i profesionalnog razvoja.

Koje su prednosti Online radionica ličnog razvoja?

 • ove radionice sadržaće sve ono što volite i kod naših standardnih radionica – kratkog formata, interaktivno, zanimljivo, sa mnoštvo korisnih i konkretnih alata i saveta, praktičnost i primenljivost;
 • nema potrebe da izlažete sebe i svoje najbliže riziku, svaku radionicu možete da slušate iz udobnosti svog doma – potreban vam je samo računar/tablet/mobilni telefon i internet;
 • i ako niste iz Novog Sada, sada imate priliku da prisustvujete BRIDGE radionicama i razumete zašto su toliko hvaljene 🙂
 • sve radionice biće organizovane UŽIVO, tako da imate priliku da učestvujete aktivno na samoj radionici i odmah razjasnite sa trenerom sve eventualne nedoumice;
 • ne postoji potrebno predznanje koje je potrebno da imate da biste prisustvovali ovim radionicama – dovoljno je da imate volju i želju za novim znanjima i usavršavanjem.

Kako će ove radionice biti organizovane?

Plan radionica je sledeći:

Svaka radionica će se održati ONLINE (blagovremeno ćete dobiti link za pristup radionici na e-mail) i biće organizovane UŽIVO sa trenerom od 12 do 13 časova. Prvi deo (30-45 minuta) je predviđen za samu radionicu, a preostalo vreme za pitanja i diskusije sa trenerom.

Sve radionice se održavaju online.

Koja je cena ovih radionica?

Zbog situacije u kojoj se nalazimo, formirali smo i specijalne cene za vas. Možete se prijaviti za svaku radionicu pojedinačno i tada je cena:

 • za prijave iz Republike Srbije: 1.200 RSD po radionici (uplate se vrše na tekući račun)
 • za prijave iz inostranstva: 10E po radionici (uplate se vrše preko PayPal-a)

Ukoliko želite da se prijavite za sve radionice, tada je cena za paket radionica (sve 4 radionice) 3.600 RSD za prijave iz Republike Srbije, odnosno 30E za prijave iz inostranstva.

Koji su dodatni benefiti ovih radionica?

Kako bismo pružili dodatnu vrednost za sve vas koji želite da radite na sebi, nakon svake radionice biće obezbeđeni i:

 • dodatni materijali na elearning platformi (video sadržaj, dodatni primeri…)
 • mini skripta koja se odnosi na pređene teme
 • snimak radionice kako biste mogli ponovo da preslušate neke delove
 • dodatni predlozi za dalje čitanje i usavršavanje

Gde mogu da se prijavim za ove radionice?

Prijave za radionice se vrše putem forme ispod u kojoj, pored osnovnih podataka, označite i za koje teme radionica ste zainteresovani. Sve podatke koje se odnose na uplatu ćete dobiti na e-mail u roku od 24h od momenta prijave. Ukoliko imate nekih pitanja i nejasnoća, pišite nam na office@bridge.co.rs.

Prijavite se za naš newsletter

Svakog ponedeljka u vašem inboksu korisni saveti i informacije na različite teme ličnog i profesionalnog razvoja.