fbpx

Proleće je stiglo, april je tu, a sa njim i nove preporuke za čitanje. I dalje se držimo širokog spektra tema iz oblasti ličnog i profesionalnog razvoja.

1. Brajan Trejsi „Ciljevi“Postignite sve što želite brže nego što ste ikada mislili da je moguće

Ciljevi su bitna tema kojom treba da se pozabavite čime god se bavili. U ovoj knjizi možete pronaći praktičan oproban proces ostvarivanja ciljeva koje možete da počnete da primenjujete odmah.

 

 

 

 

 

 

2. Ričard Koh „Princip 80/20“Tajna kako postići više sa manje

Autor ove knjige iznosi stav koji je neobičan i u suprotnosti sa uobičajnim načinom razmišljanja i opšteprihvaćenim stavovima. U ovoj knjizi možete pronaći ideje, primere i informacije kako ovaj princip funkcioniše i kako možete da ga primenite u svom životu kako biste postigli željeni uspeh.

 

 

 

 

 

 

3. Džek Kenfild „Uspeh, što da ne?“Spremite se za uspeh!

Knjiga prepuna uspešnih priča, saveta i istraživanja na temu kako postići uspeh. Bilo da ste na početku karijere ili ste stručnjak u svojoj oblasti, sigurno ćete biti inspirisani i prepuni novih ideja kako možete da unapredite svoj život.

 

 

 

 

 

 

4. Simon Sinek „Lideri jedu poslednji“Zašto neki timovi uspevaju, a neki ne

Ako vodite tim ili planirate to jednog dana, pročitajte ovu knjigu. Autor ove knjige, Simon Sinek se smatra jednim od najtraženijih motivacionih govornika današnjice. Iz ove knjige ćete naučiti koliko je važno i neophodno napraviti atmosferu sigurnosti, lojalnosti i poverenja među članovima organizacije, kao i uputstvo kako da uspeh i zdravo radno okruženje postanu konstante vaše liderske prakse.

 

 

 

 

 

5. Set Godin „Plemena“Ti nam trebaš!

Čitajući ovu knjigu shvatićete da liderstvo dolazi u raznim oblicima – i u onima o kojima niste ni razmišljali. Ova knijga će vas navesti na razmišljanje o ustaljenom mišljenju koje imate o sebi, ali i o drugima.

 

Šta vi imate u planu da čitate ovog meseca? 🙂

Prijavite se za naš newsletter

Svakog ponedeljka u vašem inboksu korisni saveti i informacije na različite teme ličnog i profesionalnog razvoja.

[grwebform url=“https://app.getresponse.com/view_webform_v2.js?u=BneGC&webforms_id=23163101″ css=“on“ center=“off“ center_margin=“200″/]