fbpx

Sa hladnim danima raste i potreba da se ušuškamo u toplini svog doma i uživamo u čitanju neke sjajne knjige. Kako bismo vam pomogli da čitajući naučite nešto novo za sebe ili svoj biznis i ovog meseca smo pripremili svoju listu preporuka za čitanje. 🙂

1. „Scaling Up“ – Verne Harnish (How a Few Companies Make It…and Why the Rest Don’t)

Autor ove knjige, na interesantan način, predstavlja načine da vaša kompanija poraste i bude uspešna na tržištu. I ne samo to – predstavlja način razmišljanja koji treba da imate ukoliko želite da rastete – što može da se primeni u nekoliko različitih konteksta, ne samo kada je preduzetništvo u pitanju.

 

2. „Ted Talk“ – Kris Anderson (Zvaničan TED priručnik za javne govore)

Koje su to „tajne“ najuspešnijih TED govora? Kako da vi implementirate iste u svoje prezentacije i postanete fenomenalan prezenter? Odgovore na ova pitanja ćete dobiti čitajući ovu knjigu. Preporučujemo je kao obavezno štivo za sve koji drže prezentacije, nezavisno od toga da li su treneri, odnosno predavači, ili menadžeri kojima su prezentacije sastavni deo posla.

3. „Pravilo 10X“ – Grant Kardone (Jedina razlika između uspeha i neuspeha)

Ako vi želite nešto više, ne želite „običan“ život (šta god za vas to značilo), u ovoj knjizi ćete pronaći savete kako da postignete sve ono što želite. Razbija mitove o uspehu i upravljanju vremenom i pomaže vam da definišete gde želite da budete i kako da do toga i dođete.

 

4. „Management 3.0“ – Jurgen Apello (Leading Agile Developers, Developping Agile Leaders)

Još uvek smo pod utiskom prve zvanične Management 3.0 radionice u Srbiji, pa preporučujemo svima koji nisu imali prilike da prisustvuju istoj (a i onima koji su bili) da uđu u svet drugačijeg liderstva upravo čitajući ovu knjigu. Obećavamo mnoštvo novih ideja za razvoj ljudi i organizacije!

 

Šta vi čitate ovih dana? 🙂

Prijavite se za naš newsletter

Svakog ponedeljka u vašem inboksu korisni saveti i informacije na različite teme ličnog i profesionalnog razvoja.

[grwebform url=“https://app.getresponse.com/view_webform_v2.js?u=BneGC&webforms_id=23163101″ css=“on“ center=“off“ center_margin=“200″/]