fbpx

Septembar mnogi vezuju za novi početak. Nekada smo kretali u novi razred škole, pa zašto onda i danas ne bismo ovaj mesec tako posmatrali. Ne moramo čekati novu godinu za nove navike, nove odluke i rad na sebi.

Kako bismo vas podržali u tome, i ovog meseca vam pišemo naše preporuke za čitanje kako bi nova znanja i informacije bili dodatan podstrek na putu do vaših ciljeva. 🙂

1. Gari Keler , Džej Papasan „Samo jedno je bitno“Neverovatno jednostavna istina iza vrhunskih rezultata

Ova knjiga će vam pomoći da nađete svoj fokus, odlučite šta vam je važno u životu i – krenete da ostvarujete svoje ciljeve! Razbija mitove o večitoj zauzetosti, haotičnosti i multitaskingu i inspiriše vas da sebi postavite teška, a moćna pitanja koja mogu da usmere vaš život u novom smeru.

 

 

 

 

2. Paulo Koeljo „Alhemičar“ 

Malo drugačija knjiga na našem „spisku“ preporuka – verovatno se pitate otkud tu? U ovoj knjizi na jedinstven način, kroz nazigled običnu priču o andaluzijskom pastiru, saznajete kako to može ceo svemir da stupi u zaveru kako bi nam pomogao da to ostvarimo – šta je zaista uspeh, kako izgleda trnovit put do naših ciljeva, kako da nađemo svoje „blago“… Nemojte da nam verujete na reč, pročitajte i procenite sami!

 

 

 

3.  Tom KelleyDavid Kelley „Creative Confidence“ – Unleashing the Creative Potential Within Us All

Zašto je zabluda da su samo neki od nas kreativni, kako da pokrenemo kreativnost kod sebe, kako izgleda proces koji možete da koristite za razvoj novih ideja, proizvoda, kompanija – sve to (a i mnogo više) su pitanja na koja odgovore možete pronaći u ovoj fantastičnoj knjizi.

 

 

 

 

4. Brajan Trejsi „Pojedi tu žabu“21 način da prevaziđete odugovlačenje i postanete efikasni u biznisu i privatnom životu

Ovo je knjiga koju zaista često pominjemo na treninzima i radionicama. Zašto? Zato što je sjajna priča o navikama, produktivnosti i uspehu. Jer ‘pojesti žabu’ je sjajna metafora za otpočinjanje dana sa onim najtežim i najizazovnijim zadatkom što vam možda na prvi pogled izgleda strašno, ali zapravo dugoročno donosi veći uspeh i zadovoljstvo!

 

 

 

5. Džejms Klir „Atomske navike“Jednostavan i dokazan način za izgradnju dobrih i prekidanje loših navika

Da, naše navike su osnova našeg uspeha. Kako da ih promenite ili uvedete nove? Pa, potrebno je između 18 i 254 dana da se to desi, što nekada zna da bude lakše, a nekada teže za učiniti. Savete na ovu temu možete pronaći u ovoj knjizi – izbegnite najčešće greške, krenite sa malim promenama i održite motivaciju na tom putu.

 

 

 

Koje su naše novosti za septembar? 🙂
Septembar je pravo vreme da rezervišete mesto na nekom od fantastičnih treninga koje pripremamo za naredni period:
NLP Practitioner – od 26. oktobra 2019.
Management 3.0 Foundation Workshop – 18. i 19. oktobar 2019.
Za više informacija, kontaktirajte nas na office@bridge.co.rs.

Prijavite se za naš newsletter

Svakog ponedeljka u vašem inboksu korisni saveti i informacije na različite teme ličnog i profesionalnog razvoja.