fbpx

Ako ste za 2020. godinu postavili cilj da pročitate što više kvalitetnih knjiga, decembar je pravi mesec da doprinesete tom cilju. 🙂 Mi smo tu da vam pružimo inspiraciju i ideje za knjige koje bi mogle da vas zainteresuju.

Izvor fotografije: amazon.com

„Your Next Five Moves: Master the Art of Business Strategy“ – Patrick Bet-David, Greg Dinkin

Od kreatora jednog od najpopularnijih Yotube kanala za preduzetnike, dolazi knjiga uz koju ćete razjasniti šta to tačno želite i kako da do toga dođete. Steći ćete uvide u to šta možemo o biznisu da naučimo iz šaha i kako (i zašto) da planiramo narednih 5 koraka ispred sebe.

 

Izvor fotografije: amazon.com

„Reci NE bez osećaja krivice“ – Dejmon Zaharijades

Ako osećate da gubite vreme, a ne znate kako i zašto, možda je razlog u tome što stalno povlađujete ljudima oko sebe i ne znate da stavite sebe u fokus. Ova knjiga priča o asertivnosti i postavljanju ličnih granica – kako biste se posvetili sebi i živeli život kakav vi želite.

 

 

Izvor fotografije: amazon.com

„Zašto spavamo“ – Metju Voker

U ovoj knjizi je obrađena vrlo važna i interesantna tema kojoj često ne posvećujemo dosta pažnje. Zašto je spavanje važno, kako povećati nivo energije i raspoloženja spavanjem, kako rešiti probleme sa spavanjem – samo su neka od pitanja kojima se autor knjige bavi.

 

 

 

Šta vi čitate ovih dana? 🙂

Prijavite se za naš newsletter

Svakog ponedeljka u vašem inboksu korisni saveti i informacije na različite teme ličnog i profesionalnog razvoja.

[grwebform url=“https://app.getresponse.com/view_webform_v2.js?u=BneGC&webforms_id=23163101″ css=“on“ center=“off“ center_margin=“200″/]