fbpx

U današnjem poslovnom okruženju, većina organizacija funkcioniše na bazi timskog rada. Još odavno su utvrđeni i dokazani benefiti ovakvog načina organizacije rada i poslovanja, kao i efekat sinergije koji se stvara kada grupa ljudi funkcioniše kao tim.

Međutim…

86% zaposlenih smatra da do najvećeg broja grešaka na radnom mestu dolazi zbog nedostatka međusobne saradnje ili neefikasne komunikacije. (Izvor: Salesforce)

Upravo zbog ovakvih problema, ali i daljeg unapređenja timskog rada i komunikacije unutar tima, u sredu 4. decembra organizujemo radionicu koja će se baviti sledećim temama:

  • Šta timove čini (ne)uspešnim?
  • Kako unaprediti komunikaciju unutar tima?
  • Šta je timska dinamika i kako je unaprediti?
  • Šta je feedback kultura i kako je implementirati?
  • Kako izbeći probleme u komunikaciji i unaprediti saradnju unutar tima?

Bilo da ste član tima, menadžer, tim lider ili preduzetnik, na ovoj radionici naučićete nove alate i steći nova saznanja kako možete da unapredite svoj rad, ali i rad vašeg tima.

Trener na ovoj radionici biće Josip Bošnjaković. Josip se treninzima i edukacijama bavi poslednjih 14 godina. Oblasti ekspertize koje Josip poseduje su: komunikacioni treninzi, razvoj potencijala mladih lidera, priprema eksperata za prelaz na menadžerske pozicije, liderski treninzi, prezentacione veštine, prodaja, motivacija i konsultantske usluge pri pokretanju start up-a. U dosadašnjem iskustvu je dizajnirao i vodio više projekata raznih trening programa kroz preko 400 dana treninga u Srbiji, Crnoj Gori, Češkoj republici, Sloveniji i drugim zemljama.

Osnovne informacije

Datum održavanja: sreda 4. decembar 2019.

Vreme održavanja: od 18 do 20 časova

Mesto održavanja: BRIDGE Communications, Bulevar kralja Petra I 51, Novi Sad

Investicija: 2.000 RSD

Prijave

Zbog ograničenog broja mesta, prijave su obavezne i vrše putem forme ispod:

Prijavite se za naš newsletter

Svakog ponedeljka u vašem inboksu korisni saveti i informacije na različite teme ličnog i profesionalnog razvoja.