fbpx

Svaka nova godina je, složićete se, šansa za novi početak. Novo poglavlje naših života čeka da bude napisano. Zato je pravo vreme za nova pitanja da budu postavljena i prihvaćena.

Ukoliko ste bili naš NLP klijent, odnosno prošli ste NLP Practitioner ili NLP Master kod nas, pridružite nam se na ovoj specijalnoj radionici i kreirajte svoj put ka novoj godini promena, zadovoljstva i samospoznaje. Radićemo zajedno na definisanju VAŠIH ciljeva za 2019. godinu, povezivanju sa VAŠOM vizijom i vrednostima i definisate VAŠE prve korake za uspeh u novoj godini!

Ova radionica predstavlja naš poklon našim NLP klijentima i prisustvo na njoj je u potpunosti besplatno! Jedini uslov za učešće jeste prijava putem sledećeg LINKA s obzirom da nam je broj mesta ograničen.

Takođe, trener na ovoj radionici biće Peđa Jovanović, stoga predstavlja jedinstvenu priliku da se zajedno sa NLP Master trenerom radi već sada na planiranju i realizaciji uspeha u narednoj godini.

Radionica će se održati u utorak 20. novembra sa početkom od 18.30 časova na našoj adresi na Bulevaru kralja Petra I 51, Novi Sad.

Vidimo se!

NAPOMENA: Pravo učešća na radionici imaju samo oni koji su prošli NLP Practitioner ili NLP Master trening u BRIDGE Communications, odnosno NLP Centru.

 

 

Prijavite se za naš newsletter

Svakog ponedeljka u vašem inboksu korisni saveti i informacije na različite teme ličnog i profesionalnog razvoja.