fbpx

Veliki broj kompanija i pojedinaca danas se bavi treninzima i edukacijama i stoga se postavlja pitanje vredi li ulagati u lični razvoj i razvoj organizacija kroz treninge i edukativne projekte, kao i koliko je vremena i sredstava vredno uložiti u nešto što je, na prvi pogled, prilično neopipljivo.

Ako i vi već neko vreme razmišljate da uložite u sebe, ali niste sigurni da li vam je to isplativo, u nastavku vam predstavljamo rezultate nekih od istraživanja koje se odnose na razvoj veština – kako unutar kompanije, tako i one koje se odnose na lični razvoj.

1. 93% poslodavaca okarakterisali su „soft skills“ kao suštinske ili veoma značajne kada odlučuju o zapošljavanju nove osobe. (izvor: Wonderlic)

2. Među najtraženije veštine u 2019. godini poslodavci su naveli: kreativnost, uticaj, liderstvo, upravljanje vremenom, prilagodljivost. (izvor: LinkedIn Learning)

3. 40% zaposlenih koji ne dobiju dovoljno znanja da budu efektivni na poslu će otići u prvih godinu dana. (izvor: Training Magazine)

4. 73,4% poslodavaca traži kandidata sa razvijenim komunikacionim veštinama. (izvor: inc.com)

5. Trening usmeren na razvoj komunikacionih ili liderskih veština povećava produktivnost zaposlenih u proseku za 12%. (izvor: Forbes)

Ako ste osoba koja prepoznaje značaj ulaganja u lični razvoj i edukaciju – bilo da ste pojedinac ili predstavnik organizacije – javite nam se na office@bridge.co.rs ili 021 66 11 716 kako bismo porazgovarali o edukaciji koja bi bila pravi izbor za vas i vaše potrebe u ovom trenutku. Pripremamo dosta kvalitetnih programa u narednom periodu i bilo bi nam zadovoljstvo da se pridružite odabranom krugu naših klijenata koji ostvaruju svoje ciljeve i željene rezultate.

Prijavite se za naš newsletter

Svakog ponedeljka u vašem inboksu korisni saveti i informacije na različite teme ličnog i profesionalnog razvoja.