fbpx

Neka ovaj put budu zaista realizovani!

Odbrojavamo sitno do kraja ove godine i, manje ili više, nestrpljivo iščekujemo novu 2019. godinu. Nove prilike, nove želje, novi počeci. Zamislite idealnu 2019… Osećate se sjajno. Smatrate sebe uspešnom osobom. Ostvarili ste sve željene ciljeve… Čekaj, koje ciljeve? A da, zdravije ćete se hraniti, ići u teretanu i tome slično. Poznato?

Niste jedini. Rezultati ComRes istraživanja pokazuju da su najčešći novogodišnji ciljevi sledeći:

Ako se i vama ovo često nalazilo na spisku novogodišnjih odluka, a još češće na onom spisku (koji često ne napišemo) odluka koje nismo realizovali, neće vas iznenaditi podatak da:

Nejasne želje, nametnuti ciljevi, nepravilno isplanirani akcioni koraci. 365 dana prođe mnogo brže nego što smo mislili i, kada se osvrnemo iza sebe, najčešće nismo zadovoljni onim što vidimo.

Zato, ove godine organizujemo posebnu edukaciju koja će se baviti upravo postavljanjem vaših novogodišnjih ciljeva. Ta edukacija će se održati u formi webinara, odnosno online i to u sredu 26. decembra.

Pitate se ko će sa vama podeliti tajne uspešnog postavljanja ciljeva? Biće to, ni manje, ni više, nego Josip Bošnjaković, NLP Master trener koji se treninzima, edukacijama i razvojem ljudi i organizacija bavi poslednjih 14 godina. On će sa vama podeliti konkretne NLP alate koje će vam omogućiti da:

  • saznate šta stvarno želite,
  • zašto to želite,
  • kako da to ostvarite,
  • kako da ne odustanete od toga.

Ova edukacija je naš novogodišnji poklon vama i zbog toga je u potpunosti besplatna. Kako biste imali najbolje moguće iskustvo, odlučili smo da broj učesnika ograničimo. Zbog toga, ukoliko želite da prisustvujete ovoj jedinstvenoj edukaciji, prijave su obavezne i to putem sledećeg LINKA.

Kada? sreda 26. decembar od 20 do 20.45 časova
Gde? Online – u formi webinara
Domaćin: Josip Bošnjaković

Hajde da sledeće godine zaista ostvarite sve što želite!

PRIJAVITE SE>>>

 

Prijavite se za naš newsletter

Svakog ponedeljka u vašem inboksu korisni saveti i informacije na različite teme ličnog i profesionalnog razvoja.