fbpx

Nova godina po nepisanom pravilu simboliše nove početke, nove ciljeve, promene i nekako nam donosi novu dozu motivacije za sve ono što želimo da postignemo.

Kako ovaj nalet motivacije ne bi ostao samo slovo na papiru, važno je da sada kada smo inspirisani i podstaknuti postavimo ciljeve i akcione korake za njihovo ostvarenje.

Sigurno ste već mnogo puta čuli da ciljevi moraju biti zapisani, kako je vizuelizacija vrlo važna i da je “svaki cilj zbir malih napora koje činimo svaki dan”.

I tako, zapišemo mi ciljeve, baš mnogo vizuelizujemo, ali…(jer uvek postoji neko ali :D), desi se život, jedan izazov, drugi, treći i mi odustajemo. Nije ovo za mene, preteško je, ja ovo ne mogu i slični izgovori, brzo se suprotstave našoj motivaciji.

Jedan od najčešćih razloga zašto odustajemo od ciljeva su UVERENJA i to ona koja nas sabotiraju. 

Koliko često ti se dešava da nešto zaista želiš, važno ti je, i opet negde duboko u sebi ne veruješ da ti to možeš i da ostvariš? 

Pronalaziš 101 razlog zašto nećeš uspeti, i ne veruješ u sebe i svoje potencijale.

Kako bi izgledalo da zauzmeš drugačiju perspektivu? I da umesto što razmišljaš šta te sputava, usmeriš svoj fokus na sve ono što ti ide u prilog i na šta imaš uticaj?

Pridruži nam se na tradicionalnoj novogodišnjoj radionici o CILJEVIMA i saznaj kako da tvoji ciljevi postanu deo tvoje svakodnevnice!

Za koga je ova radionica?

Za sve koji žele da:

  • Rade na sebi i svom ličnom razvoju
  • Isplaniraju i učine narednu godinu nezaboravnom
  • Otkriju šta im je zaista važno i kako to da postignu
  • Zađu dublje u strukturu svojih uverenja i izazovu ona koja ih sputavaju na putu ka cilju
  • Pokrenu promene koje već dugo vremena odlažu 
  • Odrede akcione korake za realizaciju ciljeva

Osnovne informacije o radionici:

Radionica će se održati u četvrtak 22. decembra 2022. godine od 18.00 do 20.00 časova u Novom Sadu.

Mesto održavanja: BRIDGE Communications, Braće Ribnikar 56, Novi Sad

Trener na ovoj radionici biće Josip Bošnjaković, NLP Master trener koji se edukacijama i razvojem ljudi bavi poslednjih 15 godina i koji je autor knjige „Promeni pravila igre“.

Ova radionica je zaista posebna i drugačija jer je humanitarnog karaktera. Uslov za učešće na radionici je dokaz o uplati u iznosu od 2.000 RSD za lečenje Stefana Jakovljevića koji se bori protiv veoma teške bolesti – agresivnog karcinoma kostiju.

Naše malo nekome je sve!

Nakon što se prijavite za radionicu putem forme koja se nalazi u nastavku i mi vam potvrdimo prijavu, potrebno je da izvršite uplatu u iznosu od 2.000 RSD na tekući račun humanitarne fondacije BUDI HUMAN [160-6000001511329-36], sa napomenom za Stefana Jakovljevića (1398) i pošaljete nam dokaz o uplati, čime ćete i zvanično potvrditi svoje mesto na radionici o ciljevima.

Zajedno za Stefanov život!

Forma putem koje se možete prijaviti za radionicu je:

Prijavite se za naš newsletter

Svakog ponedeljka u vašem inboksu korisni saveti i informacije na različite teme ličnog i profesionalnog razvoja.