fbpx

Naš tim

Josip Bošnjaković

Owner & Consultant

mobile phone: +381 (0)64 117 117 8

Josip je trener i coach sa više od 15 godina iskustva u razvoju pojedinaca i organizacija. Sertifikovani je NLP Master trener i konsultant za sve programe kompanije Persona Global. U dosadašnjem iskustvu je dizajnirao i vodio više projekata raznih trening programa kroz preko 400 dana treninga u Srbiji, Crnoj Gori, Češkoj republici, Sloveniji i drugim zemljama. Pre trenerske i konsultantske karijere, Josip je imao 8 godina iskustva u prodaji, marketingu i upravljanju kroz pozicije u više domaćih i stranih kompanija. Gotovo svako ko je prisustvovao bar nekoj Josipovoj edukaciji će u opisu iste iskoristiti reči kao što su energija, fleksibilnost, kreativnost. U toku 2020. godine Josip je svoje iskustvo i znanje odlučio da prenese i na drugačiji način i objavio knjigu “Promeni pravila igre – NLP vodič za moderne heroje i heroine”. Privatno, Josip je otac Davida i Sofije i Danijelin suprug. Osoba je koju često možete videti kako šeta (ili trči) Fruškom gorom, vozi snowboard ili bicikl. Takođe, strastveni je ljubitelj dobre hrane i kvalitetnog vina.

Milica Boškov

Marketing & Operations Manager

mobile phone: +381 (0)64 649 26 48

Milica je po zanimanju Master ekonomista smera Marketing. Svoje radno iskustvo je započela kroz programe studentskih praksi, gde je imala prilike da se upozna sa različitim oblicima marketinga, kako digitalnim tako i offline. Još u studentskim danima interesovala se za različite edukacije iz oblasti komunikacije. U našem timu, Milica je odgovorna za organizaciju našeg biznisa, kao i marketing strategije i aktivnosti.  Privatno, Milica voli da provodi vreme u prirodi, putuje i  istražuje zanimljive destinacije.

Jelena Grastić

Trainer & Business developer

Jelena je po profesiji stomatolog koji se pronašao u radu sa drugima kroz programe ličnog i poslovnog razvoja. U BRIDGE-u zadužena za razvoj poslovanja, komunikaciju sa klijentima i dizajn i realizaciju trening programa. Specijalizovala se za treninge komunikacije i razvoja pojedinaca i timova kroz NLP i druge metodologije. Njena specijalnost su treninzi i coaching procesi zasnovani na PCM metodologiji.  

Bojan Stanimirović

Trainer & Consultant

mobile phone: +381 (0)64 10 16 16 3

Bojan je naš trener i konsultant čije su oblasti ekspertize prodaja, pregovaranje i razvoj biznisa i timova. Bojan poseduje više od 15 godina iskustva na različitim pozicijama u prodaji, kao i u različitim industrijama. Trenutno je na poziciji Direktora razvoja u kompaniji Teol Shop, a pored toga, poslednjih godinu dana razvija svoj ugostiteljski biznis u Novom Sadu. Bojanovi treninzi su uvek prožeti velikim brojem konkretnih primera i saveta. Sa njegovih edukacija polaznici odlaze uvek u dobrom raspoloženju i sa mnogo ideja za uspeh u pregovorima i prodaji. Bojana ćete često videti i u različitim kulinarskim emisijama i takmičenjima jer je svoj veliki hobi i strast – kuvanje – integrisao kroz brend @prokuvaj. Kao “tajni sastojak” svog uspeha navodi “samo” jednu stvar, a to je emocija.

Pavle Ristić

Trainer & Consultant

mobile phone: +381 (0) 65 213 98 17

Pavle Ristić je strastveni IT inženjer sa 15+ godina iskustva, od programera, preko pozicija za podršku i  konsaltinga, do trenera i vođenja IT timova.

Pavle je i sertifikovani NLP Practitioner, Advance Scrum Product Owner i sertifikovani Management 3.0 Fasilitator.
Zaposlen je u kompaniji Consolia u Beogradu i vodi timove koji su uključeni u isporuku softvera.

Prijavite se za naš newsletter

Svakog ponedeljka u vašem inboksu korisni saveti i informacije na različite teme ličnog i profesionalnog razvoja.