Naš tim

Josip Bošnjaković

Owner & Consultant

mobile phone: +381 (0)64 117 117 8

Josip je trener i coach sa više od 15 godina iskustva u razvoju pojedinaca i organizacija. Sertifikovani je NLP Master trener i konsultant za sve programe kompanije Persona Global. U dosadašnjem iskustvu je dizajnirao i vodio više projekata raznih trening programa kroz preko 400 dana treninga u Srbiji, Crnoj Gori, Češkoj republici, Sloveniji i drugim zemljama. Pre trenerske i konsultantske karijere, Josip je imao 8 godina iskustva u prodaji, marketingu i upravljanju kroz pozicije u više domaćih i stranih kompanija. Gotovo svako ko je prisustvovao bar nekoj Josipovoj edukaciji će u opisu iste iskoristiti reči kao što su energija, fleksibilnost, kreativnost. U toku 2020. godine Josip je svoje iskustvo i znanje odlučio da prenese i na drugačiji način i objavio knjigu “Promeni pravila igre – NLP vodič za moderne heroje i heroine”. Privatno, Josip je otac Davida i Sofije i Danijelin suprug. Osoba je koju često možete videti kako šeta (ili trči) Fruškom gorom, vozi snowboard ili bicikl. Takođe, strastveni je ljubitelj dobre hrane i kvalitetnog vina.

Tajana Polimac

Marketing and Operations Manager

mobile phone: +381 (0)64 649 26 48

Tajana je po zanimanju Master ekonomista smera Marketing, a za sebe često kaže da je večiti štreber. Svoje radno iskustvo je započela još u toku studiranja kada je bila angažovana na različitim projektima. Iza sebe ima veliki broj edukacija i kurseva, a samo neki od njih su: NLP Master, Vrhunski komunikator (Persona Global), Process Communication Model® Communication, kao i različite edukacije iz oblasti marketinga. U našem timu, Tajana je odgovorna za organizaciju našeg biznisa, kao i marketing strategije i aktivnosti. Voli da kroz komunikaciju sa klijentima oni osete ono što i odlikuje BRIDGE način rada, a to je posvećenost i doslednost. Rado deli svoje znanje i iskustvo sa mladima kroz različite radionice na temu komunikacije, marketinga i organizacije vremena. Privatno, Tajana voli da kuva i čita knjige gotovo svih žanrova. Autorka je bloga „Uspeh na Balkanu“ na kom deli inspirativne priče uspešnih ljudi sa Balkana.

Bojan Stanimirović

Trainer & Consultant

mobile phone: +381 (0)64 10 16 16 3

Bojan je naš trener i konsultant čije su oblasti ekspertize prodaja, pregovaranje i razvoj biznisa i timova. Bojan poseduje više od 15 godina iskustva na različitim pozicijama u prodaji, kao i u različitim industrijama. Trenutno je na poziciji Direktora razvoja u kompaniji Teol Shop, a pored toga, poslednjih godinu dana razvija svoj ugostiteljski biznis u Novom Sadu. Bojanovi treninzi su uvek prožeti velikim brojem konkretnih primera i saveta. Sa njegovih edukacija polaznici odlaze uvek u dobrom raspoloženju i sa mnogo ideja za uspeh u pregovorima i prodaji. Bojana ćete često videti i u različitim kulinarskim emisijama i takmičenjima jer je svoj veliki hobi i strast – kuvanje – integrisao kroz brend @prokuvaj. Kao “tajni sastojak” svog uspeha navodi “samo” jednu stvar, a to je emocija.

Vladimir Kelava

Trainer & Agile Coach

Vladimir je trenutno na poziciji Agile Coach-a u Schneider Electric DMS, a od 2019. godine i jedini zvaničan Management 3.0 predavač na ovim prostorima. Ono što ne možete da ignorišete, ukoliko budete deo radionice koju on drži, jeste njegovo nesebično deljenje znanja i iskustva (ima 4 godina iskustva u ulozi Scrum Mastera, a više od 3 godine iskustva kao Team Lead) uz mnoštvo primera iz prakse. Sa njim uvek možete popričati i o humanitarnom radu (kojim se bavi poslednjih nekoliko godina), fudbalu (igra na poziciji golmana) i craft pivu (čiji je strastveni ljubitelj).

Tamara Savić

Intern

mobile phone: +381 (0)64 648 23 21

Tamara je naš tim dodatno obogatila svojim idejama i posvećenim radom. Svoje formalno obrazovanje na Fakultetu tehničkih nauka, smera Inženjerski menadžment, kao i angažman u studentskim organizacijama, sada dodatno proširuje i oblikuje angažujući se u različitim aspektima našeg biznisa. Tamara je neko ko teži zdravom životu, pa svoje slobodno vreme često ispunjava dugim šetnjama po prirodi i (dodatnom) istraživanju o zdravom načinu ishrane. Voli da se opušta uz kvalitetnu knjigu o psihologiji i dobru muziku.

Prijavite se za naš newsletter

Svakog ponedeljka u vašem inboksu korisni saveti i informacije na različite teme ličnog i profesionalnog razvoja.