fbpx

Društveno odgovorne aktivnosti

“Ne možemo svi činiti velika dela, ali možemo činiti mala dela, sa velikom ljubavlju” – Majka Tereza

Pretežno se bavimo radom sa mladima pružajući im priliku za nova znanja i iskustva. Pored toga, težimo da ekološki poslujemo u skladu sa održivošću životne sredine.

U martu 2018. godine održali smo radionicu “Komunikacioni matrix” na događaju EBEC Novi Sad – novosadski dani inženjera u organizaciji BEST Novi Sad. Prisutnim mladima predstavljeni su alati i znanja koje mogu da upotrebe kako bi unapredili svoju svakodnevnu, ali i poslovnu komunikaciju.

U aprilu i maju mesecu 2018. godine učestvujemo kao edukativni partneri na projektu “Globalna škola preduzetništva” u organizaciji AIESEC Novi Sad čiji je cilj da se mladima pruže konkretna znanja kako bi mogli da pokrenu svoj posao jednog dana.

Redovno prikupljamo plastične čepove za udruženja “Čepom do uspeha” i “Čep za hendikep”. U našim prostorijama uvek ćete moći da pronađete mesto gde možete da odložite čep kako bi se iskoristio u prave svrhe.

U aprilu 2018. održali smo besplatnu prodajnu radionicu za sve mlade koji su zaintresovani da se bave ovom delatnošću. Iskusni prodavci sa višegodišnjim iskustvom u prodaji preneli su im svoja znanja i razmišljanja.

U novembru 2018. bili smo deo Soft Skills Academy organizovane od strane kancelarije EESTEC organizacije iz Novog Sada. Imali smo priliku da radimo sa studentima novosadskog univerziteta na njihovim veštinama organizacije vremena.

Još jedan poziv nam je stigao u martu 2019. godine od strane ESTIEM organizacije u Beogradu i rado smo se odazvali. Učestovali smo na Akademiji modernog menadžmenta i preneli mladima svoje znanje vezano za uticaj u komunikaciji.

U novembru 2019. godine nam je bilo baš drago što smo doprineli deljenjuu znanja i iskustava u okviru „Soft Skills Academy Novi Sad“ u organizaciji EESTEC Novi Sad.

Ukoliko mislite da možemo da vam pomognemo na nekom društveno odgovornom projektu

Prijavite se za naš newsletter

Svakog ponedeljka u vašem inboksu korisni saveti i informacije na različite teme ličnog i profesionalnog razvoja.