fbpx

„Ko želi da učini nešto, nađe način. Ko ne želi, nađe izgovor.“ – Pablo Pikaso

Dok se polako spremamo za Letnju akademiju komunikacije koja će se održati u avgustu mesecu, primetili smo da ljudi često pronalaze izgovore zašto ne mogu da rade na sebi danas, ovog meseca, ove godine. Evo nekih od najčešćih:

  1. Nemam slobodnog vremena

Da li ste znali da nedelja ima 168 sati? Dovoljno je da izvojite 6h nedeljno, tj. 3,5% tog vremena da učinite nešto korisno za sebe.

Letnja akademija komunikacije Vas kroz 4 modula upoznaje sa osnovnim tehnikama i alatima koje možete koristiti u svom svakodnevnom privatnom i poslovnom životu. Dovoljno je da izvojite samo dva popodneva nedeljno (ukupno 7) – sreda i četvrtak od 18-21h – ovog meseca kako biste ovladali znanjem koje možete primeniti već sutradan.

 

  1. Nemam novca

„The best investment you can make is in yourself.“ – Warren Buffett

Kada je u pitanju ova akademija, trudili smo se da cena ne bude visoka (u odnosu na druge programe) kako bi program bio dostupan što većem broju ljudi, ali to nikako ne utiče na sam kvalitet sadržaja. Isto tako, primenom stečenog znanja možete podići na viši nivo svoje prodajne i marketing procese što bi Vam vratilo uloženo. Takođe, moguće je plaćanje na rate.

 

  1. Ne razumem vrednost i značaj toga

Određena istraživanja su dokazala da čak 85% našeg životnog uspeha zavisi od  komunikacionih veština. A čak 70% budnog vremena provedemo komunicirajući.

Znači, preostaje nam ili da poradimo na svojim veštinama komunikacije ili… da više spavamo? 🙂

 

  1. Ima vremena

Letnja akademija komunikacije je jedinstven program ovog tipa koji ćemo održati samo u avgustu mesecu jer se od jeseni fokusiramo na NLP treninge. Ostalo je još samo nedelju dana i nekoliko slobodnih mesta. Prijavu možete pronaći na sledećem linku.

 

A koji je Vaš izgovor? 🙂

Prijavite se za naš newsletter

Svakog ponedeljka u vašem inboksu korisni saveti i informacije na različite teme ličnog i profesionalnog razvoja.

[grwebform url=“https://app.getresponse.com/view_webform_v2.js?u=BneGC&webforms_id=23163101″ css=“on“ center=“off“ center_margin=“200″/]