fbpx

NeuroLingvističko Programiranje (NLP) je najpoznatiji svetski komunikacioni model. Nastao je još 70-ih godina prošlog veka kao rezultat proučavanja rada velikih psihoterapeuta 20. veka. Kao rezultat toga, dobijen je set veština, strategija i tehnika.

Sledeće godine organizujemo dve nove NLP generacije, i to:

U oba slučaja je broj osoba u grupi ograničen na 15 osoba – radi personalizovanog pristupa i posvećenosti trenera svakom pojedinčanom polazniku. Takođe, poštujemo vaše vreme i zbog toga NLP treninge organizujemo po principu – jedan modul mesečno.

NLP Practitioner

Trening NLP Practitioner predstavlja pravu odluku za vas ukoliko želite da ostvarite svoje ciljeve i radite na svom ličnom razvoju.

Na ovom sveobuhvatnom treningu ličnog razvoja ćete naučiti kako da iskoristite NLP alate u različitim oblastima života kako biste ostvarili uspeh koji želite.

Tokom 7 meseci radićete sa posvećenim i iskusnim trenerima, vežbaćete i primenjivati NLP tehnike i alate i razvijati veštine u oblasti komunikacije, postizanja ciljeva i pokretanja željenih promena.

Više informacija o ovom treningu možete pronaći na sledećem linku: NLP Practitioner Novi Sad 2021.

NLP Master

Želite da unapredite znanja stečena na NLP Practitioner treninigu? Voleli biste da poradite na sebi i kada su u pitanju viši neurologički nivoi – strategije, vrednosti i uverenja? Čeznete za novim NLP alatima koje možete da primenite u poslu i svakodnevnom životu?

Tokom 7 meseci imaćete priliku da poradite na višim neurologičkim nivoima – na svojim uverenjima i vrednostima, da naučite više o radu V. Satir i koristite napredne Miltonove jezičke obrasce.

Više informacija o ovom treningu možete pronaći na sledećem linku: NLP Master Novi Sad 2021.

Za sva pitanja kontaktirajte nas na:
office@bridge.co.rs
021 66 11 716 | 064 649 26 48

Prijavite se za naš newsletter

Svakog ponedeljka u vašem inboksu korisni saveti i informacije na različite teme ličnog i profesionalnog razvoja.

[grwebform url=“https://app.getresponse.com/view_webform_v2.js?u=BneGC&webforms_id=23163101″ css=“on“ center=“off“ center_margin=“200″/]