fbpx

U utorak 26. septembra održan je prvi Biznis doručak u organizaciji BRIDGE Communications-a. Na jednom mestu okupili su se preduzetnici i zaposleni iz kompanija različitih branši kako bi razmenili iskustva i naučili nešto novo.

Sjajnu atmosferu dopunila je i mini radionica pod nazivom „Savremena komunikacija“ koju je održao naš trener Josip Bošnjaković. Prisutni su imali priliku da se upoznaju sa načinima komunikacije koje mogu da primene u svakodnevno, privatno ili u saradnji sa poslovnim partnerima i zaposlenima.

Veoma mi je drago što smo organizovali ovu vrstu događaja koja je omogućila prisutnima da upoznaju nove ljude, nauče nešto novo, ali i razmene ideje i iskustva sa drugima iz poslovnog sveta. Upravo zbog zadovoljstva naših gostiju, kao i svih, sada već potencijalnih saradnji, koje će proisteći iz svih današnjih razgovora, odlučili smo da Biznis doručak postane ne samo primer dobre prakse, već i tradicija koju ćemo ponavljati u narednom periodu.„, kaže Josip Bošnjaković.

Sada, ostaje nam da se pripremamo za početak treninga NLP Practitioner, koji počinje već 7. oktobra, a o kom možete da se informišete OVDE.

 

 

Prijavite se za naš newsletter

Svakog ponedeljka u vašem inboksu korisni saveti i informacije na različite teme ličnog i profesionalnog razvoja.

[grwebform url=“https://app.getresponse.com/view_webform_v2.js?u=BneGC&webforms_id=23163101″ css=“on“ center=“off“ center_margin=“200″/]