fbpx

Da li ti se u 2017. godini dešavala neka situacija poput ove:

Stojim pred važnom životnom odlukom. Kako da znam šta je ispravno? Nisam sigurna da li je ovo što radim ono što želim. Nekada mi se čini da nedovoljno poznajem sebe. Toliko puta sam sebi postavila bezbroj ciljeva i kada sam došla konačno do njihovog ostvarenja, shvatila sam da to nije to. Sreća je bila kratkog veka. Volela bih da znam šta je to što me čini srećnom.

Ili možda nekada nešto poput ovoga:

Kolega i ja imamo lošu komunikaciju. Pa ja ne mogu da radim sa ovakvom osobom. Ništa me ne sluša i ništa se ne razumemo. Toliko puta sam ponovio zašto je bitno da odradimo to na vreme. Ponekad mislim da do njegovih misli ne dopire ono što pričam. Zaista više ne znam šta da radim i kako da se postavim da bi došlo do nekog pomaka.

Godine prolaze, a mi stalno nešto čekamo. Čekamo više novca, unapređenje ili bolji trenutak za neku veliku odluku. Šta kada bi se to promenilo?
Želiš li da bolje upoznaš sebe? Da naučiš kako da bolje razumeš sve oko sebe? Da znaš šta je potrebno da bi jasno definisao svoj cilj i ostvario ga, a nakon njegovog ostvarenja osećao motivaciju za dalji napredak? Da znaš kako da promeniš navike koje te „koče“ na putu do tvog cilja?

Ako su neki od tvojih odgovora ‘DA’, pripremili smo nešto veliko ZA TEBE za narednu godinu… 

1 trening
7 vikenda
130 sati rada
4 trenera
e-learning platforma
mentorske sesije

Ovo su samo neki od komentara onih koji su svoju veliku priliku ugrabili u godinama koje su iza nas:

„Učim da budem fleksibilnija u komunikaciji, više se stavljam u druge perceptivne poziciju, aktivnije radim na postavljanju ciljeva i akcionim koracima, upoznala sam nove interesantne ljude, izašla iz svoje zone komfora više nego inače…“

„Postala sam svesna svoje trenutne situacije u kojoj se nalazim i kako da primenjujući naučeno svakodnevno korak po korak idem ka rešenju i zacrtanom…“

Ohrabrila sam se da pokrenem svoj posao, jasna sam sebi i fokusirana na ciljeve, fleksibilnija. Moja komunikacija je mnogo bolja, imam više razumevanja za svoje kao i za ponašanje drugih…“

Razmisli. Jer ona priča sa početka može da zvuči i ovako:

Stojim pred važnom životnom odlukom. Jasno mi je da sam osoba koja je u ovakvim situacijama reflektivna i pružiću sebi priliku da izađem iz te zone komfora. Na kraju dana, ne postoji neuspeh, samo rezultat, zar ne? Znam šta treba da uradim da bih proverila da li je taj cilj zaista moj. Sada kada znam šta je to što želim, ostaje mi samo da probudim u sebi onu energičnost koju sam imala u nekoj drugoj situaciji i eliminišem strahove koji bi me usporili.

A druga priča, može da zvuči poput ovoga:

Kolega i ja imamo lošu komunikaciju. Jasno mi je da treba da se postavim i u neku drugu perceptualnu poziciju kako bih sagledao stvari i iz njegovog ugla, ali i iz neutralne pozicije. Aktivno ga slušam dok mi priča i postaje mi jasno da je on osoba koju ne motiviše krajnji cilj, već ga plaši ono što može da se desi ako se ovo ne realizuje. Tako ću i prilagoditi svoju komunikaciju. Kroz njegovu neverbalnu komunikaciju primećujem da je pod stresom. Upotrebiću neki od Miltonovih obrazaca kako bi ga opustio i doveo u situaciju u kojoj bismo mogli jasno i otvoreno da komuniciramo.

Da li ste spremni da ugrabite svoju VELIKU priliku u 2018. godini? Sigurni smo da uviđate koliko bi vam značio rad na sebi. Stoga, više informacija potražite OVDE ili nas kontaktirajte na office@bridge.co.rs za više informacija.

Želimo vam uspešnu 2018. godinu!

Prijavite se za naš newsletter

Svakog ponedeljka u vašem inboksu korisni saveti i informacije na različite teme ličnog i profesionalnog razvoja.

[grwebform url=“https://app.getresponse.com/view_webform_v2.js?u=BneGC&webforms_id=23163101″ css=“on“ center=“off“ center_margin=“200″/]