fbpx

Možda planirate odmor ovih dana (a samim tim i knjige koje ćete da ponesete sa sobom), možda ste pročitali u izolaciji sve što ste nameravali i sada tražite sveže preporuke, a možda ste jednostavno knjigoljubac koji je uvek u potrazi za knjigom iz koje će da izvuče maksimum – inspiracije, motivacije, korisnih informacija ili podsticaja na razmišljanje (ili akciju).

Koji god da je razlog zašto ste danas ovde, na početku svakog meseca volimo da podelimo sa vama par preporuka knjiga koje se bave različitim temama ličnog i profesionalnog razvoja (npr. knjige o komunikaciji), a koje vam mogu biti od pomoći u rešavanju vaših trenutnih izazova.

# Trudite se da razumete ljude oko sebe i imate uspešnu komunikaciju? Pročitajte „Okruženi idiotima„, Tomasa Eriksona.

# Vodite tim ili tražite načine da se samomotivišite? Nezaobilazna knjiga u tom slučaju je „Šta nas pokreće„, autora Danijela H. Pinka.

# Ako vodite kompaniju ili planirate da pokrenete svoj biznis, razbijte rasprostranjena uverenja o biznisu uz knjigu „Rework“ – autori su David Heinemeier Hansson i Jason Fried.

# Za povećanje lične produktivnosti i ostvarenja željenih ciljeva, uvek preporučujemo knjigu „Samo jedno je bitno„, napisanu od strane Garija Kelera i Džeja Papasana.

# Unapredite svoj život uz nove kvalitetne navike, a prvi korak ka tome je knjiga „Atomske navike“ fenomenalnog Džejmsa Klira.

 

View this post on Instagram

 

„Realnost koja živi u našim glavama jeste samo naša. Tačnije, ona predstavlja našu percepciju realnosti. Noam Čomski je identifikovao tri procesa koja na nesvesnom nivou stalno utiču na našu percepciju realnosti: generalizacije, izvrtanja, brisanja. Ovi filteri menjaju, poistovećuju i brišu informacije koje dolaze do nas i koje dalje dobijaju neki novi oblik jer se vezuju za naše iskustvo.“ [odlomak iz knjige „Promeni pravila igre – NLP vodič za moderne heroje i heroine“] . Ovih dana nam pristižu vaše fotografije kako slobodno vreme provodite uz knjigu „Promeni pravila igre – NLP vodič za moderne heroje i heroine“ i zaista nam je baš drago što je tako. 😊 . Ako i vi ovih dana tražite inspiraciju za čitanje: ✔️Posetite sajt nlpvodic.com i preuzmite besplatno poglavlje ili poručite svoj primerak. ✔️Posetite www.BRIDGE.co.rs/blog i pronađite dodatne preporuke za čitanje – objavljujemo ih početkom svakog meseca. . #knjige #preporuka #edukacija #nlp #ucenje #vestine #nlpknjiga #nlpvodic

A post shared by BRIDGE Communications (@brimmunication) on

A kod nas razvoj i učenje zaista nikada ne prestaju. Stalno se trudimo da učimo nove stvari koje implementiramo kako u treninge, tako i u funkcionisanje celog biznisa. Nove knjige u BRIDGE biblioteci koje planiramo da pročitamo što pre ovog meseca su:

  • Design Thinking – Kako da stvarate proizvode koje ljudi žele“ – Marko Jevtić, Milovan Dekić
  • Sve je rešivo“ – Marie Forleo
  • Scrum – umetnost postizanja duplo više za upola manje vremena“ – Džef Saterland, Dž. Dž. Saterland

Javljamo utiske ubrzo. 🙂

Iskoristićemo ovu priliku da vas pozovemo na promociju knjige „Promeni pravila igre – NLP vodič za moderne heroje i heroine“ našeg trenera Josipa Bošnjakovića, u okviru koje će se održati interaktivna NLP radionica – u sredu 17. juna od 19 časova u Zenit Books. Više informacija pronađite OVDE.

 

View this post on Instagram

 

Možda ste znali (a možda i niste 😊) da je naš trener Josip Bošnjaković imao prvi susret sa NLP-om sada već davne 2007. godine kada je otišao na NLP trening sa namerom da unapredi svoju komunikaciju i trenerske veštine. Danas može da se pohvali da gotovo čitavu deceniju drži NLP treninge i posvećen je razvoju pojedinaca i organizacija. Svoje znanje i iskustvo je ove godine odlučio da prenese svima vama i na drugačiji način do sada, a to je kroz knjigu, odnosno NLP vodič. 📚 Zbog svega toga nam je posebno drago što ovog meseca organizujemo jedan poseban događaj, a to je promocija upravo knjige „Promeni pravila igre – NLP vodič za moderne heroje i heroine“ i to u sredu 17. juna od 19 časova u @zenit.books ✔️ U okviru tog događaja biće realizovana i interaktivna NLP radionica. Pričaćemo o NLP-u, ciljevima, motivaciji… . Zbog ograničenog broja mesta, molimo vas da rezervišete svoje mesto na vreme. Putem linka u opisu profila pronaći ćete formu za prijavu (ili nam pišite u DM, pa ćemo vam poslati). 📩 Zaista se radujemo druženju koje nam predstoji! Vidimo se uskoro.🍀 ________________________________________ #nlp #nlppractitioner #ucenje #edukacija #vestine #radionicenovisad #novisad #novosadski #ciljevi #uspeh

A post shared by BRIDGE Communications (@brimmunication) on

Prijavite se za naš newsletter

Svakog ponedeljka u vašem inboksu korisni saveti i informacije na različite teme ličnog i profesionalnog razvoja.