fbpx

Ako ste period izolacije iskoristili da započnete naviku redovnog čitanja, ovaj mesec je pravi period da tu naviku zaista i ustalite. Pored toga, knjižare sada nude popuste na veliki broj izadanja i ovo je svakako momenat koji vredi iskoristiti. A, ako niste čitali ovih dana, možda će vas proleće i mesec maj inspirisati da se opustite uz kvalitetno štivo i omiljeni napitak.

Evo i naših preporuka za ovaj mesec:

1. „Creative Confidence“ – Tom Kelley, David Kelley

Kako smo nedavno pisali baš o kreativnosti, podsetili smo se ove knjige koja je zaista izuzetno inspirativna kada je ova tema u pitanju. Ne samo da ćete dobiti ideje kako da promenite nešto u svom poslu i/ili životu, već ćete i pronaći svoju često skrivenu kreativnost koju ste imali kao dete. Ne, kreativnost nije rezervisana samo za umetnike – može da se primeni u velikom broju segmenata u životu, pa i u biznisu!

2. „Iskoči iz kutije“ – Set Godin

Set Godin je napisao još jednu sjajnu knjigu u kojoj ćete svakako pronaći inspiraciju za ono što nam je često teško – promenu. Ako osećate da želite da promenite nešto u svojoj svakodnevici, ovo je knjiga za vas. Takođe, ukoliko tražite ideje kako da se istaknete kada je vaš biznis u pitanju, čitajući ovu knjigu ćete to i dobiti.

3. „Faktologija“ – Hans Rosling, Ula Rosling, Ana Rosling Renlund

Vrlo interesantna knjiga koju niste očekivali. Dovoljno je reći da je za nju upravo Bil Gejts izjavio: „Jedna od najvažnijih knjiga koje sam pročitao u životu – neophodan vodič za jasno razmišljanje o svetu.“ Navešće vas da porazmislite o svojim uverenjima i stavovima o svetu, kao i da se zapitate o svom načinu razmišljanja do sada.

4. „Promeni pravila igre – NLP vodič za moderne heroje i heroine“ – Josip Bošnjaković

Ako do sada niste poručili svoj primerak – sada je pravi momenat. Čitajući ovu knjigu dobićete odgovore na pitanja: Šta je NLP metodologija? Kako može da vam pomogne da postavite i ostvarite svoje ciljeve? Kako da unapredite svoju komunikaciju? Kako pokrenuti željenu promenu?

 

View this post on Instagram

"Realnost koja živi u našim glavama jeste samo naša. Tačnije, ona predstavlja našu percepciju realnosti. Noam Čomski je identifikovao tri procesa koja na nesvesnom nivou stalno utiču na našu percepciju realnosti: generalizacije, izvrtanja, brisanja. Ovi filteri menjaju, poistovećuju i brišu informacije koje dolaze do nas i koje dalje dobijaju neki novi oblik jer se vezuju za naše iskustvo." [odlomak iz knjige "Promeni pravila igre – NLP vodič za moderne heroje i heroine"] . Ovih dana nam pristižu vaše fotografije kako slobodno vreme provodite uz knjigu "Promeni pravila igre – NLP vodič za moderne heroje i heroine" i zaista nam je baš drago što je tako. 😊 . Ako i vi ovih dana tražite inspiraciju za čitanje: ✔️Posetite sajt nlpvodic.com i preuzmite besplatno poglavlje ili poručite svoj primerak. ✔️Posetite www.BRIDGE.co.rs/blog i pronađite dodatne preporuke za čitanje – objavljujemo ih početkom svakog meseca. . #knjige #preporuka #edukacija #nlp #ucenje #vestine #nlpknjiga #nlpvodic

A post shared by BRIDGE Communications (@brimmunication) on

Šta vi čitate ovih dana? Šta biste nam preporučili za čitanje tokom meseca maja? Vreme provedeno na sunčanoj terasi, odnosno dvorištu, uz omiljeni napitak najlepše se upotpunjuje zanimljivom knjigom, zar ne? 🙂

Prijavite se za naš newsletter

Svakog ponedeljka u vašem inboksu korisni saveti i informacije na različite teme ličnog i profesionalnog razvoja.

[grwebform url=“https://app.getresponse.com/view_webform_v2.js?u=BneGC&webforms_id=23163101″ css=“on“ center=“off“ center_margin=“200″/]