fbpx

Da li ste znali da, prema nekim istraživanjima, 65% svog vremena provedemo komunicirajući? Veština komunikacije smatra se jednom od najznačajnijih u današnje vreme, bez obzira na to kojim poslom se bavite. Komuniciramo svakodnevno – sa porodicom, kolegama, klijentima, prijateljima, partnerom… I, kako da budemo bolji u tome? 🙂

Ovog leta pripremili smo vam radionicu na kojoj ćete naučiti:

  • na koje sve načine ljudi komuniciraju i kako možete da se prilagodite tome;
  • kako da iskoristite informacije iz komunikacije kako biste postigli svoj cilj;
  • kako da se povežete sa sagovornikom i steknete poverenje;
  • kako da procenite verbalnu i neverbalnu komunikaciju sagovornika.

Gde možete da upotrebite stečeno znanje? 
U svakoj komunikaciji! Bilo da je u pitanju pregovaranje sa klijentima, komunikacija sa kolegama na poslu ili svakodnevna interakcija sa porodicom i prijateljima.
Kroz interakciju, aktivnosti, zanimljiv i koristan sadržaj steći ćete alate koje možete da iskoristite u komunikaciji već istog dana.

Ovu radionicu držaće Tajana Polimac. Pored velikog broja edukacija iz oblasti komunikacije, prodaje i marketinga, Tajana je sertifikovani NLP Practitioner. Poslednjih nekoliko godina aktivno se bavi komunikacijom i radom sa ljudima putem različitih projekata. Po zanimanju je diplomirani ekonomista smera Marketing.

Kada? utorak 26. jun 2018. od 18 do 20.30 časova
Gde? BRIDGE Communications, Bulevar kralja Petra I 51, Novi Sad
Investicija: 1.500 RSD*

*Ova radionica deo je projekta “Leto u BRIDGE-u” o kom možete više da se informišete OVDE. Ukoliko se prijavite za još neku radionicu, ostvarujete popust.

 

Zbog ograničenog broja mesta, prijave su obavezne i vrše se putem sledeće forme:

Prijavite se za naš newsletter

Svakog ponedeljka u vašem inboksu korisni saveti i informacije na različite teme ličnog i profesionalnog razvoja.

[grwebform url=“https://app.getresponse.com/view_webform_v2.js?u=BneGC&webforms_id=23163101″ css=“on“ center=“off“ center_margin=“200″/]