fbpx

NLP, odnosno NeuroLingvističko Programiranje, predstavlja najpoznatiji svetski komunikacioni model koji je nastao još 70-ih godina prošlog veka i koji pretežno izučava načine samomotivacije i postizanja cilja, ali i uspeh u komunikaciji sa drugim ljudima čime pruža fenomenalne rezultate u radu na razvoju sopstvenih potencijala i veština.

Ovo mnogima zvuči zanimljivo. Ipak, NLP trening zahteva od vas da uložite svoje resurse – kako novac, tako i vreme – i stoga nameće se pitanje – Da li je NLP ono što je meni potrebno?

Ukoliko se i vi ovo pitate, pročitajte u nastavku neke od načina na koje možete da prepoznate da je upravo NLP prava stvar za vas:

1. Često se ne razumete sa sagovornikom

Na NLP Practitioner treningu prelaze se teme kao što su: kako da bolje razumete proces razmišljanja svog sagovornika, procena neverbalne komunikacije, ali i jezički obrasci i alati kako da povedete razgovor u željenom smeru. Osim što ćete unaprediti svoju komunikaciju, naučićete bolje da razumete svog sagovornika i da imate više razumevanja umesto frustracije u komunikaciji.

2. Niste sigurni šta tačno želite u životu

Ono što će vam svaki polaznik NLP Practitioner reći jeste da je bolje upoznao sebe. Vežbe i tehnike kojima se bavimo na ovom treningu „nateraće“ vas da razmislite o svojim željama i ciljevima, ali i da proverite da li je to nešto što zaista vi želite.

3. Vaš posao podrazumeva komunikaciju sa ljudima

Učenje govora uticaja i alata za dolaženje do željenih informacija u razgovoru jedan su od od značajnih benefita ovog programa. Šta znači postaviti precizno pitanje? Kako zaobići sagovornikove filtere u komunikaciji? Sve su ovo teme o kojima možete da naučite više izučavajući upravo NLP metodologiju.

4. Ne znate kako da ostvarite ono što želite

Na ovom treningu nećete se zaustaviti samo na vizualizaciji svog cilja, već ćete naučiti i kako da postavite jasne akcione korake do tog cilja, ali i zadržite motivaciju kada to bude potrebno.

5. Teško vam je da kontrolišete emocije

Emocije nas pokreću na akciju i te iste emocije nekada znaju da nas potpuno obuzmu. NLP treninzi nam pomažu da spoznamo svoja emotivna stanja i da ih kontrolišemo.

6. Mnogo toga započnete, ali brzo odustanete

Na NLP Practitioner treningu naučićete kako da prepoznate, ali i promenite svoje nekorisne navike, da napravite dugoročnu promenu i otkrijete svoju formulu uspeha. Shvatićete šta želite, zašto to želite, ali i kako da do toga dođete i na taj način generisaćete dugoročnu motivaciju kod sebe.

Ukoliko se neka od ovih stavki odnosi na vas i smatrate da je ovo pravi period da uradite nešto za sebe, kontaktirajte nas već danas jer popust od čak 20% važi za prijave DO KRAJA MESECA.
VIŠE INFORMACIJA>>>

 

Prijavite se za naš newsletter

Svakog ponedeljka u vašem inboksu korisni saveti i informacije na različite teme ličnog i profesionalnog razvoja.