fbpx

Složićete se, danas postoji veliki broj trenera i organizacija koje se bave NLP metodologijom. Kako onda izabrati ono što vama treba?

Nama je cilj da naši klijenti dobiju najbolje moguće iskustvo i zato se vodimo sledećim stvarima:

✔️Dostupnost i podrška – pored skripte i e-learning platforme uz koju možete da učite, obezbeđujemo pred svaki modul vežbe sa trenerom na kom se razjašnjavaju nedoumice i vežba dotad naučeno; pored toga, svakom polazniku su na raspolaganju mentorske sesije za dodatan rad na svojim ciljevima, kao i pristup biblioteci sa dodatnom literaturom u oblasti ličnog razvoja.

✔️Male grupe i personalizovan pristup – cilj nam je da svaki polaznik dobije najviše od ovog treninga i zato realizujemo trening u grupama do 15 osoba kako bismo mogli da se posvetimo svakom ponaosob.

✔️Fleksibilnost oko uslova isplate – toliko verujemo u kvalitet ove metodologije da želimo da je učinimo dostupnim svima koji zaista žele da rade na sebi i zato zajedno sa našim polaznicima osmišljavamo uslove isplate koji su odgovarajući za obe strane.

✔️Fokusiranost na unapređenje komunikacije, pokretanje željene promene i postizanje ciljeva – primena NLP-a je moguća u velikom broju životnih oblasti (u poslu, ljubavi, porodici, psihoterapiji i slično); mi se fokusiramo baš na ove tri teme iz razloga što, na taj način, svaki polaznik može da pronađe nešto baš za sebe.

Da li su ovo stvari koje biste vi želeli i koje bi vama odgovarale? Ukoliko jesu, pozivamo vas da nas kontaktirate već danas. 🙂

E-mail: office@bridge.co.rs
Telefon: 021 66 11 716
Mobilni telefon: 064 649 26 48

Pročitajte i:
Raspored i teme svakog od modula NLP Practitioner treninga
Utisci dosadašnjih polaznika NLP Practitioner treninga

Prijavite se za naš newsletter

Svakog ponedeljka u vašem inboksu korisni saveti i informacije na različite teme ličnog i profesionalnog razvoja.

[grwebform url=“https://app.getresponse.com/view_webform_v2.js?u=BneGC&webforms_id=23163101″ css=“on“ center=“off“ center_margin=“200″/]